sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Keittiöremonttia

Sain tuossa viime viikon torstaina idean että joskos meillä voisi tehdä pikkuisen keittiöremonttia fiksausmielessä. Vanhat kaapinovet olivat lakkaukseltaan jo halkeilleet ja tasot olivat myöskin nähneet jo parhaat päivänsä. Ajattelin että tehdäänpä halpa keittiöremontti. Kävin kyselemässä tasojen hintoja Jyväskylässä ja halvimmat tasot olivat 36euroa metri. Ikeasta kävin sitten hakemassa pähkinäpuun värisiä tasoja noin puolella tuosta hinnasta ja on niissä kuitenkin 25 vuoden takuu...
Ovet otettiin irti ja ruiskumaalattiin ja tasot vaihdettiin ja kas, keittiö näyttää samantein kuin uudelta. Mutta kyllä siinä oli hommaa kuitenkin. Vanhoja tasoja irroittaessa tuli osa laatoista alas tuolta kaappien välistä ja sain eilen illalla homman valmiiksi vähän jälkeen kymmenen ja remontin jäljiltä kämppä oli vähän kuin pommin jäljiltä. Tänään oli klo 14.00 kiinteistönvälittäjällä näyttö koko päivä meni siihen siivotessa. Toivottavasti tästä olisi jotain hyötyä.


Olkkariinkin tuli tehtyä pientä fiksiä, uudet verhot ja sitten sain kaverilta lainaan parit sohvat ja vanha sohva meni päädyt irroitettuna ajamaan vierassängyn ominaisuutta työhuoneeseen yläkertaan.
Mutta summa tästä kaikesta on se että, vaikka kuvittelee että heleppo homma, niin oikeasti tämmöinen on ihan kauhea jobi, varsinkin kun on kaikkea muuta tehtävää samalla.
Huomenna lähden käymään taas Saksassa. Voi ei.

Ei kommentteja: