perjantai 13. helmikuuta 2009

Caddy-Daddy


Taas lisää tyhmiä juttuja. Koko shown juoni on se että sain myytyä edellisen VW Caddyni.
Kyseiseen kapineeseen olen ollut ihan tyytyväinen, vaikka se onkin autojen kaurapuuro. Tosin nälkä on kasvanut syödessä, joten seuraava caddy voisi olla hieman vähemmän käytetty.
Eilen aamulla heräsin aikaisin ja kävin tekeen saksalaiset siirtokilvet. Sitten kaahasin vuokra-autolla katsomaan autoa. Odotukset eivät ollet korkealla, mutta autohan olikin aivan huippuyksilö, vastoin kaikkea mitä olin pelännyt. Tosin soitin tämän auton takia kymmeniä puheluita ja tämä jotenkin tuntui hyvältä, mutta pelkäsin että se tuntuu liian hyvältä joten joku kusettaa.
Ei muuta kuin Caddy alle ja jatkamaan matkaa. Kävin kurkkaamassa jotain asuntovaunua matkalla, mutta oli aika karkea esitys. Tuontivaunu. Ja englannista. Siinä oli ASUTTU. Muuten ei voi mennä vehje tuohon kuntoon 4 vuodessa. Asuntovaunusta puuttui pöytä. Myyjä sanoi että englannissa ei käytetä pöytiä asuntovaunussa!
Kerkesin laivaankin. Tosin hytissä on kansainvälinen tunnelma. Yksi kaveri on Sergei Pietarista ja toinen on Hollanista.
Reissun plussat ja miinukset
+ sain vaihdettua autoni vähemmän ajettuun ja parempikuntoiseen
+ vai onko se - kävin Burger Kingissä syömässä ja niillä oli pimeä Valentine's Day tarjous: 2 whopperia yhden hinnalla. En huomannut tarjousta ja sain kaksi whopperia ateriaani ja nälkä lähti, mutta maha ei tykännyt
- kaupassa mies osti lapsilleen jugurttia, jossa oli mukana smarties karkkeja joita voi kaataa jurgurtin päälle, Miksi tämmöistä valmistetaan!
ISO - Hamburg-Bremen tiellä oli iso onnettomuus. Minun onneksi toiseen suuntaan kuin, mitä ajoin. Mutta tunnelman latistaa se kun näkee että lituskaksi ruttautunutta autoa rekan nokasta. Katsoin uutisia netistä ja tie on vieläkin poikki raivaustöiden vuoksi! http://www.presseportal.de/polizeipresse/pm/59459/1352169/polizeiinspektion_rotenburg
tupla- Laivan hytissä on Sergei Pietarista ja joku Hollandiasta. Hollantilaiset on lupsakkaita ja kivoja, mutta sergei raastaa ja kuorsaa.

Ei kommentteja: