keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Köyhien romuja

Joo. Tämän päivän homma oli ostaa MB SLK230K auto. Ensimmäisen myyjän kanssa oli sovittu treffit 11.00. Eihän se sinne saapunut kuin vasta joskus yhdeltä. Ja 136tkm ajettu auto oli hirveä rytö. Nahkat puhki ja kaikki repsotti. Piti olla sellaiset stereot että kuuluu 20 kilometrin päässä, mutta ei ne lähtenyt päälle.

Sitten valittiin auto B Stuttgartista. Löytyikin oikein mukava ja siisti peli, jonka ostinkin. Myyjällä oli muutamia kivoja autoja varastossa, niin näpsin niistä kännykällä kuvia.

Digikameran kortti meni poikki, kuten edellisessä todettiin, ja ykköskännykän kamera meni rikki. Saksan liittymässä on emännän vanha N70, joka buuttaa käytettäessä vähintään kerran 10 minuutissa, mutta tulihan sillä jonkinlaisia kuvia!

Stuttgartissa käydessä teki mieli käydä Porschen ja Mersun museossa, mutta eipä viitsinyt mennä sinne ilman kameraa ja onneksi en mennyt, kun paluumatkalla oli kaikenmaailman tietyöt ja jonot, joten pääsin vasta vähän ennen kymmentä takaisin kämpille. Huomenna pitää lähteä aikaisin aamulla kattomaan hevoishärveliä ja yhtä toista merssua.

Vielä kun saisi täällä kämpillä olevan koneen menemään verkkoon, niin pääsisi nukkumaan. Miksei nuo koneet ikänä toimi.


Ei kommentteja: