perjantai 4. joulukuuta 2009

Typerät italiaanot


Olen nyt fiksu ja älykäs ja käytän typerää blogiani ajankohtaisen uutisen kommentointiin. Ettepäs olisikaan arvanneet!

Uutinen oli suomeksi ainakin Ilta-höpö lehdessä. Linkki.

Eli lungit italialaiset komisaariot nimeltään Quattro ja Stagione ajelivat Ferrarilla. Herroilta ei löytynyt kykyä hallita autoa ja kaasua ei osattu painamisen jälkeen hellittää vaan auto päräytettiin päin vastaantulevaa MB ML:ää.

Tässä italialaisten ajelussahan ei ollut mitään uutta vaan niinhän ne kaikki ajavat ja koko ajan, siis päin ***settä ja sinnekin liian lujaa.

Kommentoitava asia tässä oli se että jutun mukaan ko. Lamborghini vaurioitui korjauskelvottomaksi! Kuvassahan auto ei ole kovinkaan pahan näköinen oikeasti.

Lupaankin italian poliisille ostaa heiltä tämän romuauton vaikkapa 10000e:llä.

Näet jos katsot vaikkapa mobile.de palvelusta minkä näköisiä romutettuja ferrareita on myynnissä (ja vieläpä myydäänkin laitettavaksi) hirmuisilla hinnoilla. Tuollaisen älyttömän kalliin auton kanssa voi peltiseppä tehdä töitä vaikka 2 vuotta ja tienata vielä itselleen palkan ja hyvän sellaisen. Tuossa italian härvelissähän näyttäisi olevan vain nokkapellit/lasikuidut rutussa/haljennet.

Tässäpä teille ajankuluksi linkki mobile.de palvelun rutattuihin Ferrareihin: LINKKI.

Jos ei niin paljoa kiinnosta, niin alla on parin myynnissä olevan ferrarin kuvaa. Ylempi on hintapyynniltään 20ke ja alempi 34ke.

Sinäänsähän mikään maailman laki ei voi kieltää italialaisia tekemästä teknisiä koneita tai laitteita, mutta ehkä joku laki voisi kieltää ostamasta niitä. Tuossa alemmassakin ferrarissa oli oikein ilmoituksessa kerrottu että hieno homma, airbagit eivät ole räjähtäneet vaikka katto on tullut sisään. Aika laadukas tekninen ratkaisu!

Vähän mä pääsin taas kauas asiasta suhteellisen lyhyessä kirjoituksessa...





Ei kommentteja: