keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Ei oo helppoa olla vanha jäärä


Jotenkin vielä muistan, kun joskus oli jännä saada vaikka Bilteman uusi kuvasto ja ihmetellä mitä ihmeen viisareita ja ruuveja siellä oli myytävänä.

Nyt ei voisi oikeastaan vähempää kiinnostaa. On täytyy myöntää että selasin kuvastoa, mutta siellä oli jokseenkin samat romut kuin 5 vuotta sitten.

Mä en oikeastaan halua ostaa enää mitään, joskus vain joutuu ostamaan jotain. Eikä silläkään enää tunnu olevan mitään merkitystä kuka ajaa vormulalla rataa nopeiten kierroksen.

Se tarkoittaa vain sitä että minusta on tullut vanha kääpä ja jäärä.

Ennen tuli odotettua vaikka formulakisaa innolla (tai sitten piltemannin katalookia). Nykyään ei jaksa oikein odottaa mitään (paitsi ehkä sitä että saa nukkua myöhään ja silloinkaan ei kuitenkaan nukuta myöhään).

Joku ajaa sillä formulalla kovaa ja Bilteman kuvastossa on ne samat viisarit. Kaikki tulee kuitenkin ja kun on sen aika.

2 kommenttia:

Pekka R kirjoitti...

Mäkin alan pikkuhiljaa jääristymään. Formuloita en ole seurannut enää vuosiin ja koko perheen tavaratalon katalooki ei jaksanut tänä vuonna enää innostaa. Kohta tänne avataan Clas Ohlsson, mutta onko sillä(kään) mitään väliä?

Jarmo kirjoitti...

Clas Ohlsson on miesten tiimari.