perjantai 22. helmikuuta 2008

Ärsytyksiä


Enpä ole hetkeen kirjoittanut blogia, mutta nyt kirjoitan taas asioista jotka ärsyttää:
1. Auton ostajat. Myin tänään meidän Volvon ja olen matkalla Jyväskylään takaisin Tampereelta. Vaikka sain rahat ja kaveri joka osti auton oli asiallinen, niin mukana oli vaimo, isä, äiti ja lapsi. Sitten piti kitistä kaikesta typerästä, joka oli jo tiedossa ennen, kuten että autossa on kitkarenkaat, ei ole vetokoukkua ja että auto on tuontiauto. Ärsyttää vieläkin niin paljon että sattuu, vailla sainkin autosta haluamani hinnan. Miten jotkut ihmiset pystyykin olemaan sellaisia mussuttajia. Aargh!!!
2. KampusData ja Acer. Taistelin heidän kanssa ja sain koneeni palautettua ja nyt on pidettävä suu supussa tuosta episodista, kun lupasivat rahat takaisin. Ei ole rahoja tosin vielä näkynyt. Jos ensiviikollakin on rahat tulematta, niin julkaisen sitten koko tarinan.
3. Halpiskannettava huvittaa, pelottaa ja ärsyttää. Ostin näet 499 Hpn 2gb muistilla ja bluetoothilla. Olenko tehnyt tyhmyyden vai onko tuossa tuohon rahaan enemmän konetta kuin huonosti toimivassa 1370e Acerissa.
4. Autottomuus. Nyt ei ole autoa. Aion ostaa itselle ja vaimolle reilun viikon päästä Saksasta auton. Millä me se väliaika liikutaan? Mitä tilalle? Miksi tämä on aina niin hankalaa...

Jollei menisi niin negatiiviseksi, niin mainitaan Jyväskylän tulevasta kuntakiitoksesta kaverini kanssa suorittama pohdiskelu: Muurame jäi jotenkin välistä ja Jyväskylän keskelle. Joten Muurame on Keski-Suomen Vatikaani. Tällaisen kyltin voisi pystyttää rajalle ja alle kyltti: Älä tuu meille heiluun. Tyhmä juttu, mutta tulipahan kirjoitettua...

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Keski-Suomen vatikaani...kuullostaa hienolta....pääsisinköhän paaviksi kun asun täällä...vai voisiko vain julistautua paaviksi???

Unknown kirjoitti...

Keski-Suomen vatikaani...kuullostaa hienolta....pääsisinköhän paaviksi kun asun täällä...vai voisiko vain julistautua paaviksi???