keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Valtiontalo. Our bride and glory!


Jotenkin tässä niin kävi, että jouduin bussilla kulkemaan ja tässä viihtyisällä uudella bussikadulla odotellessani kävi silmä tuohon suojeltuun valtiontaloon.

Koko talo on ihan romahtamaisillaan. Mulla oli toimisto sieltä vuokrattuna 3 vuotta sitten ja se talo oli jo silloin ihan seula. Rötiskö romahtaisi varmasti heti kun tuon teräsrakenteen purkaisi takakulmalta pois. Tässä se kaupungin keskustassa on melkoinen nähtävyys.

Tosin surullinen olen turistin puolesta joka tänne tulee käymään.

Lisäksi voisi ihailla kuinka paskaista täällä on vaikka koko bussicentraali on uusi hökötys. Ennenkaikkea ihana elämys on nämä kanssamatkustajat. Mainitsen kaksi parasta: pariskunta joka kävi juomassa kossua Soneran talon kulman takana. Kossu oli kassissa vanhassa tennissukassa. Luulin ensin että kyseessä oli kaksi äijää, mutta toisella oli huulipunaa ja saattoi ehkä olla nainen, mutta en vetäisi vetoa siitä. Lähtivät siitä sitten bussilla Keltinmäkeen.

Toinen mainittava oli humalainen ulkomaalainen joka puhui kännykkään: tuli viisisata euro ja kolme kuukauta ehtolista vankeuta.

Great.

Ei kommentteja: