tiistai 21. huhtikuuta 2009

Onhan se mötkäle

Ostin tänään tuollaisen mötkäleen. Kuvakulma on vähän huono ja siitä ei käy ilmi että autossa on 7 paikkaa ja perässä vielä 3,25x2x2,07 m tilaa + kopin päällä oleva kyömy.

Tuollainen vehje on aika virtaviivainen, joten meno on sen mukaista.

Kävin katselemassa tänään kanssa semmoista Golf-3 avoa, kun halvalla oli ja se olisi ehkä jotenkin mahtunut kyytiin. Enpä ostanut. Pääasiallisia syitä oli se että 1) moottorin käynnistämisen jälkeen öljyvalo paloi melkein minuutin... 2) autosta oli varastettu kaikki mikä  irti lähtee (vaihdekepin nuppi, listat, hanskalokeron kansi, merkit jne). Hinta oli tosin järkyn halpa, mutta ahmed ylitti taas itsensä ja sanoi puhelimessa että auto on vain likainen ja vaatii kunnon puhdistuksen, mutta oikeasti se olisi vaatinut oikean kyljen, moottorin ja vielä tonnilla muita osia. Mun periaate on ollut että ahmedilta en osta mitään, mutta nyt ajattelin että kun halvalla saa niin voisin ostaa varastoon, mutta onneksi periaate voitti.

Sainpahan varmistumaan tänään muuta kuljetettavaa kuitenkin tuonne paksi-osastolle, joten eipä haittaa.

Harmillista on kuitenkin se että huomenna pitää vetää muovipenkkiautolla 800 kilsaa ja sääennuste lupaa LÄMMINTÄ. Mutta silti se on harmillisempaa että Suomessa on pirskatin kylmä. Kyllä mä mieluummin ajelisin pökkelöllä ikkunat auki, kuin tyytyisin suomen -2 asteeseen.

Ei kommentteja: