torstai 8. lokakuuta 2009

Vinkkiä suomalaisille radiokanaville.


Onko sinulla radiokanava, jonka kuuntelijaluvut haluat saada nousuun?

Saksassa luetaan radiokanavilla puolen tunnin välein sää, liikennetiedotteet ja tutkat.

Nyt näytti yksi radiokanava ottaneen systeemin, jolla RDSän avulla mainostetaan ilmaista puhelinnumeroa, johon nämä tutkapaikat voi ilmoittaa. Todella kätevää!

Jos joku radiokanava ottaa saman systeemin käyttöön Suomessakin tulee tuosta kanavasta varmasti todella suosittu!

Siihen sitten vaan mainokset myyntiin tutkatiedotteen kummallekin puolelle, niin mainostulotkin lähtee nousuun!

Mulle voi maksaa palkkion ideasta. Lakipuolen voi välttää keksimällä sanalle tutka jonkun toisen nimityksen, vaikkapa saksalaisesta vastineesta kääntäen salama tai pilkahdus tai vaikka rysä. Mikäänhän ei voi kieltää sitä että radiossa kerrotaan että nelostiellä Jyväskylästä 10 km pohjoiseen on hopeanvärisessä VW pakettiautossa salamarysä.

Todettakoon että vihaan älyttömiä kaahaajia, mutta se että älytöntä kaahausta ei varsinaisesti yritetäkään kitkeä näillä sakkopaikoilla vaan laitetaan se tutka johonkin semmoiseen paikkaan jossa rajoitus juuri loppuu ja kerätään rahoja ja annetaan varoittava esimerkki. Miksei tutkia pidetä esimerkiksi viikonloppuöisin jossain kaahaustaipaleilla tai muuten vaarallisella paikalla, vaan se on siinä ainoassa ohituspaikassa.

Itse en ole tosin saanut Suomessa sakkoa vuoden 96 jälkeen, enkä kaahaa. Saksassa sain viime vuonna sakon kun ajoin koulun kohdalla 68kmh 50 alueella ja syystäkin. Sakko oli 25e.

Ei kommentteja: