tiistai 29. huhtikuuta 2008

Köhniön rannalla


Tänä aamuna oli Köhniön rannalla jännittävän näköistä. Ilmassa oli paksuhko sumu ja järvi oli peilityyni (ja osittain oli järvessä vielä jäätkin).

On se hyvä että tulee kesä. Ja onneksi olin poissa sen aikaa kun oli pahin kurasohjoaika. Nyt on lumet pois ja pääsee odottelemaan nurmenleikkuuta.

Toisaalta taas talvi on tuonut pihan romuineen näkyviin, joten pitäisi ryhtyä pihatöihin, eli omat puolensa tuossa talvessakin on.

Eilen kävin hakemassa maalauksesta Mazdan ja jos lämpimiä kelejä lupaillaan, niin voisi suunnitella käyvänsä ekoilla avoautoajeluilla tällä viikolla. Nyt kun perheessä on avoautoja oikein kaksin kappalein.

Jotta ajaudun tässä kirjoituksessa nyt oikein kunnolla aiheesta pois, niin eilen kun ajelin kotiin Tampereen kautta, niin tuossa Tampereen-Oriveden välillä leikkasivat linjan alusia helikopterilla. Oli veikeän näköistä. Olisi siinä naapureilla ihmettelemistä kun itselläkin olisi helikopteri jolla leikkaisi nurmikot. Päältäajettava leikkuri olisi siihen verrattuna ihan laimea. Heikkolaatuinen video kyseisestä tapahtumasta:

http://uk.youtube.com/watch?v=R-40h3n4X-E

(siis video on siitä sähkölinjojen alusien leikkuusta, ei meikäläisestä leikkaamassa nurmikkoa helikopterilla (vaikka se olisikin ollut paljon hienompi video)).

Ei kommentteja: