sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Vihdoinkin pääsi kotimatkalle


Eilen illalla pääsi vihdoin laivaan kyytiin takaisin kotiin päin.

Hieno juttu.

Tosin jostain syystä laiva oli aivan älyttömän täynnä ja hevosauton kanssa piti odottaa melkein klo kahteen suomenaikaa että pääsi sisälle.

Sitten hytistä oli vessa rikki ja joutui vaihtamaan hyttiä. Seuraavana aamuna huomasin että uudesta hytistä oli myös telkka ja inkkernexti rikki. Saatiin tilalle 20m2 A-luokan ikkunahytti. Kylläpä harmittaa.

Tuossa tuli tuotua yhdelle asiakkaalle tuollainen VW Phaeton 3.2 Tiptronic (josta lisään kuvan kunhan saan vain paremmat nettiyhteydet/täällä laivalla on vain todella hidas satelliittiyhteys). Keksintö on kyllä aika ihmeellinen volkkari. 230kmh ei tunnu missään, tien tärinä ei tunnu missään, varusteita on niin paljon että ei pysty ymmärtämään. Ehkäpä hauskimpia mainittavia on lämmitettävä puuratti, renkaiden ilmanpaineiden tarkastelu ajotietokoneesta (tarkistaa myös vararenkaan paineet), lasikattoluukun suojaverhon sähköinen toiminta, sähköisesti säädettävä alustan jäykkyys, radiojärjestelmä joka tallentaa viimeiset tieliikennetiedotteet sen päivän osalta, jotta ne voi kuunnella jälkikäteen jos ne meni ehkä ohitse, elektroninen ohjekirja, valaistut oven kahvat sisäpuolella, 4:lle paikalle erikseen säädettävä ilmastointi jne, jne. Auto on 2004 mallia ja hinta on ollut uutena 78000e, nyt sen sai 17500eurolla (71tkm ajettuna). Pikkuisen on ollut kalliita kilometrejä...

Ei kommentteja: