torstai 24. huhtikuuta 2008

Takaisin Saksassa

Eilen päivällä tultiin takaisin Saksaan. Periaatteessa meni muutama asia pieleen:

1) ostamani auton piti olla valmiina keskiviikkona, mutta kun tiistaina soitin ja varmistin niin sanottiin että se on valmis vasta perjantaina, joten päätin vuokrata auton.
2) Europcar ilmoitti, että ei heillä tuollaisia tarjousautoja joita olen varannut ja josta olen vahvistuksen saanut ole olemassa, että otappa tämmöinen 180e/päivä maksava mersu 33e päivä maksavan Smartin tilalle. Kun kerroin, että ei se käy ja olen saanut vahvistuksen niin sen jälkeen se on teidän ongelmanne kun teillä ei ole tarjota varaamaani autoa. Aikani kun väänsin, niin mokoma neekeriakka ilmoitti, että minun ajokorttini ei käy, koska siinä ei lue ajokortin myöntämispäivää, eikä mitään englanniksi tai saksaksi. Tässä on nyt vaan suomea, ruotsia ja ranskaa. Arvatkaa mihin käskin laittaa mersunsa.
3) Menin pankkiin nostamaan rahaa. Commerzbank haluaa soittaa siihen pankkiin jossa on tili. Arvatkaapas oliko mun tilipankissa keskiviikko iltapäivä semmoinen päivä, jolloin se on kiinni ja rahat jäi nostamatta...

No kuitenkin uusi soitto kohtaan 1 osoitti että auto olikin nyt sitten valmiina, mutta kilpiä siihen sai vasta tänään torstaina, joten päätin jäädä Kölniin yöksi.

4) Kölnissä on hotellien mukaan messe-zeit eli messuaika ja huoneita tarjotaan hyvinkin kohtuulliseen 195e hintaan ;)

Lopulta nettikahvilassa poikettuani löysin netin kautta aika läheltä keskustaa ikivanhan pienen 10 hotellin "vain" 69 eurolla. Huone oli kuitenkin yllättävän siisti ja hiljainen, mutta ei mikään Hilton. Näkymä oli takapihalle on hauska, kuten kuvasta näkyy. Huomioi kuvassa vastapäätä oleva naapuri, joka kasvattaa salattia ikkunalaudalla ja on tehnyt vanhasta pesukoneen pyykkirummusta kukkaruukun. Toinen asia johon kuvassa kannattaa kiinnittää huomiota on satelliittiantennien määrä. Ja kolmas on kuinka huonosti katot on tehty. (Kuvaa napsauttamalla sen saa isommaksi)

No nyt tämä kuitenkin ehkä jotenkin kääntyy järkevästi päin, vaikka en ihan 100% tiedä. Kunhan saisi rahaa pankista tililtään ulos ja sen auton tuossa kohta ja jos motskareiden kyytiin laitto onnistuu, niin katsotaan miten homma voisi edetä...

Pääsisiköhän täältä mitenkään kotiinkin välillä.

Ei kommentteja: