perjantai 23. toukokuuta 2008

Jorinoita


Hetki pääsi tässä heilahtamaan edellisen tekstin kirjoittamisen jälkeen. Kerronpa muuten vain muutamalla sanalla viime viikon jatkon. 2005 mallin Audin ostaminen osoittautui hankalaksi tehtäväksi, sillä 2-3 vuotta vanhat liisarit olivat todellakin yllättävän huonossa kunnossa. Lopulta löytyi kuitenkin hyvä vehje vieläpä S-Line paketilla.


Sitten jatkuivatkin pienet vastoinkäymiset. Iltasella vietin 3 tuntia jonossa A2:lla, koska siellä oli ollut jonkun kokoluokan kolari.


Lopulta löytyi ostettavaksi Passatkin ja pääsin kotiin turvallisesti Finnlinesillä 3 hengen hytissä 2:n veli-venäläisen kanssa. Pojat oli ollut David Gilmoren (Pink Floyd) ja Robert Plant (Led Zeppelin) & Allison Kraus konserteissa ja matkalla sitten kotiin Magnitogorskiin eli Helsingistä oli vielä 3000 kilsaa ajelua. Onnea heille.


Viime viikolla oli tosiaan 28-31 lämmintä Itävallassa ja Saksassa ja kun palaili kotiin lauantaina, niin oli melkoinen yllätys kun sunnuntai aamuna tuli lunta reilusti. Himpuusi. Tämä kuva on otettu meidän pihasta 18.5.08...


Ei kommentteja: