tiistai 13. toukokuuta 2008

Österreich



Terveiset vaan Wienistä. Aamulla sinne lensin ja myynnissä oleva auto osoittautui semmoiseksi kuin luvattiin. Jonkun verran oli kählyytä, niin että pääsin lähtemään ajelemaan poispäin vasta 14.00.
Wieniin tulemisen tarkoituksenahan oli ostaa CLK mersu dieselkoneella ja alkuperäisellä AMG paketilla ja Brabuksen putkistolla, kaksiväri nahkaverhoilulla jne. Tuossapa siitäkin kuva.


Itävallan vientikilvet oli helppo, mutta kallis juttu. Vähän yli 300 otti rekisteröintivirasto typeristä kilvistä ja 3 päivän vakuutuksesta. Tosin jos kävisi palauttamassa kilvet Itävaltaan, niin saisi 36 euroa takaisin rahaa, mutta enpä taida.

Keli oli mitä mainioin = 27-30 astetta lämmintä ja aurinko paistaa. Olisi tehnyt mieli jäädä jallaamaan Itävaltaan, mutta ei pystynyt, kun piti lähteä tsiigaan paria muuta autoa.

Heräilin aamulla 3.00, eli GMT+1 aikaa 2.00 ja sitten kun kahdelta iltapäivällä pääsin ajamaan, niin pitihän siihen sitten päälle ajella merssulla 650 kilometriä kotiinpäin. Nyt olen pienessä Öhringenin kaupungissa Saksassa ja nälkä kurnii mahassa, joten täytyy lähteä katsomaan saako täältä mitään ruokaa. Döneri voisi olla kova juttu.
Joku älypää oli muuten jättänyt nettinsä suojaamatta, niin kone meni verkkoon että hurahti, ja näin pääsi päivittämään blogia kivasti...

Ei kommentteja: