keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Ne vakoilee meitä! (osa 2) - paranoia.

Ai noi koirat vai?

Eikun EU. Tänään siitä Helsingin Sanomissa kirjoitettiin:

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/EU-parlamentti+haluaa+bloggaajien+taustat+selville/1135237416713

Että meikäläisen blogikin voi kiinnostaa EU-miehiä. On sitä aikohin eletty.

Tässä tuli muuten samalla mieleen mietiskellä, mikä on minun blogini pääasiallinen sisältö. Kymmenkunta minuuttia asiaa mietiskeltyäni sain sen itselleni selväksi. Senhän täytyy olla roskaa. Juurikaan missään kohdassa blogissani ei oteta kovinkaan paljoa kantaa mihinkään eikä se muuta maailmaa.

Tekisi mieleni tällätä tähän sosiaaliturvatunnusta ja kalsareiden väriä myöten henkilötiedot, mutta enpä taida. Kaverit tuntee minut ja loppujen ei tarvi. Jos tällään ne yhteystiedot siihen niin hukun roskaan ja joku paavo käy vuokraamassa traktorin mun henkilötiedoilla. Ja senpä vuoksi en usko että kukaan haluaa omia henkilötietojaan antaa mihinkään blogiin. Ja toinen asia on tuo sairaalloiseksi jo Suomessa ja Euroopassakin muuttuva tapa haastaa ihmisiä oikeuteen mitä typerimmistä asioista.

Loppuviikoksi on taas muutakin tekemistä kuin kirjoitella blogia. Olen juuri junalla matkalla kohti Tamperetta ja sieltä Saksaan. Jotain autojen kanssa kählyytä oli siellä ja yritän palata vielä yhden kiesin kanssa mahdollisimman nopeasti takaisin Suomeen. Lauantaina kun olisi kotona niin olisi hieno juttu!

Ai niin ja tuo kuva tuossa alussa. Rasmus oli viikonloppuna hoidossa ja pärjäsi pikkukoiran kanssa hyvin. Rasmus oli käynyt uimassakin ja siitä sain hauskan videon ja tälläsin sen YouTubeen. Tuosta videosta kannattaa yrittää pysäyttää sellainen kohta, jossa koira on juuri lentämässä veden päällä. Näyttää hauskalta!

http://uk.youtube.com/watch?v=zL_U49hydEk

Ei kommentteja: