keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Setä harjoittelee ilmalämpöpumpun asennusta

Tätähän minä en ole sitten vielä tehnytkään. Ostin Saksan kämpälle ilmalämpöpumpun ja nyt sitä piti sitten asentaa. Homma on vielä reilusti vaiheessa eli reiät sain seinään ja sisäyksikön paikalleen. Putkikin menee ulos saakka, mutta en sitten enää puolikympin aikaan kehdannut ruveta jyräämään iskuporakoneella tuossa ulkosalla, eli jatkuu huomenna. Jos toimii, niin vot!

Itse ajattelin eilen ostamani Caddyn jättää makaamaan tänne Saksaan, mutta koska täältä pitäisi päästä jollakin keksinnöllä pois, niin ostin sitten ns. myyntiauton. BMW 525 tds Touring E39. Auto on 1. omistajalta ja täydellisellä huoltohistorialla, metallimusta, xenonit, automaatti-ilmastointi jne. On nämäkin keksinnöt tiputtaneet hintaansa Saksassakin reilusti. Muistan 3 vuotta sitten ostaneeni tällaisen n. 3x kallimmalla. Niihin aikoin tietysti itse muisti sitä kun "vanhat äijät" hehkutti että sellaisen ja sellaisen saa muutamalla tonnilla. Itse mietti sitä että kuka semmoista vanhaa romua haluaa. Ilmeisesti olen itse nykyään se kirottu vanha äijä...
Lisätään tähän vielä nyt hauska juttu. Kun varasin lentoja tänne Saksaan, niin huomasin että tälle päivälle oli todella halpa paluulento tarjolla (15e). En nyt sitten käyttänyt sitä lentoa, mutta kun ajelin tuosta kentän läheltä iltapäivällä ohitse, niin tuli mieleen että eipähän tässä sumussa kukaan pysty lentokoneella lentelemään. Niinpä tsekkasin asiaa netistä ja niinhän siinä oli käynyt että ko. lento oli peruutettu kokonaan kuten myös parikymmentä muuta lentoa tuohon Hahnin kentälle. Eli jos olisin mennyt kököttämään kentälle tunti ennen koneen lähtöä, niin olisin ollut siellä 9.30. Seurasin tuota tilannetta netistä ja n. 18.00 tuli tieto että lento on lopullisesti peruttu. Vähänkös olisi mennyt kuula sekaisin siellä kentällä jonottaessa, varsinkin jos siellä olisi ollut myös muut 20 koneen ihmiset töröttämässä. 20x n. 200= 4000 ihmistä. Ja se on paljon se. Varsinkin tuolle kentälle ja sen tunnelmaan.

Ei kommentteja: